Skivarps Motorklubb

Medlemsavgifter

Familj (medlemmar skrivna på samma adress) med fri träning under 2023, 2400:-

Enskild medlem med fri träning under 2023, 1800:- (Varav 100:- är medlemsavgift)

Medlemskap för föräldrar och barn upp till 16 år, där bara barnet kör med fri träning under 2022, 1800:- (Varav 100:- är medlemavgift)

För att vår klubb skall kunna hålla öppet och anordna aktiviteter för våra medlemmar är det viktigt att alla hjälps åt. Ett medlemskap i Skivarps Motorklubb innebär att man hjälper till som träningsansvarig vid 2 öppningstillfällen samt att man hjälper till som säkerhetsvakt eller annan funktion under de tävlingar som arrangeras i klubbens regi. Vi hoppas att ni tycker att det är så pass roligt och engagerande att hjälpa till i klubben att man gör det fler gånger än vad som krävs för ett medlemskap. Det är detta engagemang som skapar den goda stämning vi har i denna klubb.

Bokning av träningspass kommer att läggas ut så snart tävlingsschemat för säsongen är klart. Vi förstår att man som medlem har många andra aktiviteter utanför denna sport och det är därför vi låter er boka er de tider som passar er. Fungerar inte detta förbehåller vi oss dock rätten att tilldela pass, men vi ser helst att vi kan få till passen på frivillig bas. Det ligger dock på medlemmarna att meddela klubben i god tid om man inte kan ta ett eventuellt pass. Klubben kan förmedla kontakter till de som redan bokat sig, så att man byta pass med varandra.

För sponsorsmedlemskap kontaka klubben på info@skivarpsmk.se

Inbetalning sker till Bg 161-8511

Registrera ert medlemskap i formuläret nedan: