Skivarps Motorklubb

Sök

Hyrcross

Hyrcrossen är öppen för barn upp till 12 år med medföljande vårdnadshavare. All utrustning finns på plats och 30 minuter kostar 200 kr. Första gången kostar det dock 300 kr inklusive körning, då blir man även stödmedlem i klubben.
Observera att all körning sker på egen risk. 
 
Öppettider: Lördagar kl 10-14 
Hyrcrossen är normalt öppen lördagar under säsong om inte annat anges i kalendern. Titta dock alltid på facebook, Skivarps MK Hyrcross, för senaste uppdateringen innan ni besöker oss.
 
Vill du köra mer?
Med egen hoj är du välkommen att utveckla din körning i vår CROSSKOLA som går termingsvis vår & höst. Där får du tips och vägledning av våra duktiga instruktörer,  utvecklas och umgås med andra medlemmar i  klubben. Alla är välkomna i vår crosskola oavsett ålder och den är gratis för våra medlemmar.  Du anmäler dig och hittar mer information om crosskolan under Aktiviteter/Crosskola. När du tar steget att börja med den här fantastiska sporten är det mycket att tänka på, både för din egen och andras säkerhet. Här har vi sammanställt lite bra information till både förare och vårdnadshavare: Skivarps MK Crosskolan